Rainpharma

Waarom kies ik voor Rainpharma?

In mijn praktijk kreeg ik af en toe de vraag naar een goede proteïneshake. Dit zijn vaak mensen die een jachtig leven leiden en toch een gezond en evenwichtig ontbijt willen kiezen zonder er veel moeite en tijd in te steken. In mijn zoektocht naar een gezond en snel alternatief ben ik zeer snel terecht gekomen bij Rainpharma. Zij zijn één van de weinig Belgisch bedrijven die producten aanbieden met zorg voor mens, dier en natuur. Zowel hun verzorgingsproducten (waar is zelf zot van ben) als hun shakes zijn van natuurlijke en Belgische oorsprong gemaakt met de allerbeste eiwitten zonder caseïne, gluten en bewaarmiddelen.

Deze shakes vormen dus voor mij de ideale aanvulling voor een gezond voedingspatroon. Enerzijds om drukke klanten een gezond en volwaardig alternatief aan te bieden en anderzijds om mensen die een lange weg af te leggen hebben, een duwtje in de rug te steken. Door eerst enkel met shakes en voedingssupplementen te werken kunnen we er samen in slagen om komaf te maken met de meest overbodige kilo’s (afslankingsperiode, max 12 weken). Op deze manier bouwen we een intermezzo in waarbij we snel veel kilo’s kunnen verliezen en we jou een nieuwe start kunnen geven wat jouw gedrag en eetpatroon betreft. Nadien gaan we over tot de verzilveringsperiode waar we samen werken aan jouw voeding en jouw gedragsverandering. We zorgen er dan samen voor dat jouw harde werk niet voor niets is geweest. Stap voor stap leer ik jou wat gezonde voeding is, hoe je die inbouwt in jouw leven en hoe je kan komen tot een blijvende gedragsverandering. Elke consultatie gaan we een stapje verder naar dat evenwichtig patroon tot dat we enkel de shakes gebruiken omdat je ze te lekker vind ?

Nadien komen we tot de laatste fase, de regel van twee. Daar leer ik jou hoe je jouw gewicht zelf onder controle kan houden en waarop je moet letten. Het zal belangrijk zijn om steeds rekening te houden met 2 kilo op, 2 kilo af. Van zodra je ziet dat je enkele kilo’s bent bijgekomen, zal het belangrijk zijn om even jouw voedingspatroon onder de loep te nemen en te kijken wat er eventueel fout loopt. Op die manier behoud je ook op langere termijn jouw gewicht.

 

Lijkt deze manier van afvallen iets voor jou, maak dan zeker eens een afspraak online. Bovendien is de begeleiding en lichaamsanalyse 1 jaar volledig gratis, op voorwaarde dat de producten in de praktijk worden aangekocht.

Wil je nog meer informatie over Rainpharma, kan je doorklikken naar hun website: www.rainpharma.be