Sanamethode

Sandra Bekkari- Nooit meer diëten

Sandra Bekkari begeleidt al 20 jaar mensen naar een gezondere levensstijl met behulp van de Sanamethode en is de schrijfster van de driedelige bestseller “Nooit meer diëten”. Het beschrijft de perfecte balans tussen lekker en gezond eten. Voor de duidelijkheid, de Sanamethode is geen dieet, maar een manier om permanent gezond te leven met ruimte voor 20% zondigen. Om de begeleiding te vergemakkelijken wordt er een 7-stappenplan gehanteerd. Meer info over deze methode kan u vinden via deze link.

Ik was meteen enthousiast over de manier waarop zij gezonde voeding vertaalt naar lekkere recepten die gemakkelijk in de praktijk kunnen gebruikt worden. Ook de 7 gezonde stappen die worden uitgelegd zijn heel verhelderend en zijn iets waar ik écht in geloof. Daarom wou ik zo graag in mijn praktijk met deze Sanamethode werken. Ik was dan ook zeer blij dat ik die kans gekregen heb in december 2017.
Samen met 47 andere sanacoaches begeleid ik duizenden mensen naar een gezondere levensstijl. Als sanacoach wordt men intern opgeleid door Sandra. Daarnaast hebben we een paar keer in het jaar samen vergaderingen om telkens op de hoogte te blijven van nieuwe trends en evoluties op vlak van voeding

De Belgische foodbox aanbieder Foodbag heeft een nieuwe box in het assortiment opgenomen, namelijk de ‘Sanabox’. Met deze nieuwe maaltijdbox wordt het nog gemakkelijker om te leven volgens de Sanamethode.
De maaltijdbox zelf bevat een menu voor 4 dagen waarvan alle gerechten volgens de Sanamethode zijn samengesteld. Meer info kan u vinden via deze link.

Daarenboven is Sandra vanaf september 2017 dagelijks te zien op VTM met een eigen kookprogramma. Zeker kijken dus! Daarnaast is ze ook bezig met het 4e deel van haar boekenreeks “Nooit meer diëten”. Ik kijk er alvast naar uit !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.